Stambeno-poslovni objekatSu+P+G+4+Pk

“Rapid Central Residence” je uknjižen i useljiv stambeno-poslovni objekat u centru Novog Sada.

Posebna pažnja posvećena je vrhunskom kvalitetu stanovanja i izuzetnoj funkcionalnosti stanova svih struktura. U stanovima je korišćena luksuzna oprema, kao i najkvalitetniji materijali na tržištu. Izbor zvučne, termo i hidroizolacije je dobio posebnu pažnju u planiranju izgradnje i odabiru materijala, kako bi se omogućilo udobno, komforno i prijatno stanovanje.

Vrhunski materijali za vrhunski dizajn

Fasada je izvedena od FunderMax® ojačanih, otpornih fasadnih panela i kombinacije granitnog kamena i bojene termoizolacione fasade. Instalirana je vrhunska fasadna aluminijumska stolarija. Podovi su pokriveni Tarkett® podnim oblogama. U kuhinjama i kupatilima je ugrađena keramika i sanitarije premijum kvaliteta (Marazzi®, Porcelanosa®, Villeroy & Boch®, Hansgrohe®). Sigurnosna ulazna i unutrašnja vrata su vrhunskog dizajna, izrađena od najkvalitetnijih materijala.

Dodatni sadržaji

Neki od stanova, pored redovnog snabdevanja toplotnom energijom i priključka na Novosadsku toplanu imaju i sopstveni izvor energije za grejanje, klimatizaciju i pripremu  sanitarne vode (toplotna pumpa po sistemu vazduh-voda), sa mogućnošću nezavisnog regulisanja putem mobilne aplikacije. Stambeno-poslovni objekat “Rapid Central Residence” je snabdeven fizičko-tehničkim obezbeđenjem i video-nadzorom. U dvorištu i u okviru objekta obezbeđena su parking mesta i garaže za smeštaj vozila stanara.

Komercijalne skice

  • Petosoban stan 163,37m2
  • Petosoban stan 226,20 m2

AGENT

Prodaja stanova

Rapid Invest DOO

Radimo sa maksimalnom posvećenosti našim klijentima. Cenimo što verujete da možemo da vam pomognemo u pronalaženju najboljih rešenja za vas i vašu porodicu.

  • rapidinvest@gmail.com

  • www.rapidinvest.rs

  • +381-62-47-01-47

  • +381-21-521-480

Kontaktirajte nas