Naši principi

image_principle

Kvalitet, poverenje,
tačnost

image_principle

Kupovina
Bez Stresa

image_principle

Mogućnost
Prilagođavanja

image_principle

Vrhunski materijali za
vrhunski dizajn

Za bogat život i pametne odluke, bitan je dobar odnos. A za dobar odnos, bitno je poverenje. Znamo da se ono ne stiče lako. Mi ga gradimo sa vama od osnivanja, sa svakim izgrađenim domom i zadovoljnim komšijama. Kada za 30 godina budete pogledali svoj stan ili poslovni prostor, želimo da i tada budete sigurni da ste doneli najbolju odluku i pametno uložili svoj novac. Želimo da širite dobar glas i na buduće komšije. Obezbedite sebi dom kakav zaslužujete!

Gradimo dobar glas!

Da bi bilo koji odnos uspeo, potrebno je poverenje. Snažno se borimo od osnivanja 2007. godine da steknemo i sačuvamo vaše poverenje. Da izgradimo dobar glas.

Reputaciju i dobar glas nije lako sagraditi.

Na teritoriji Novog Sada je nekada bilo mnogo problema i nezakonitosti u domenu gradnje i nekretnina. Neki problemi postoje i danas. Razumemo zašto ume biti teško da tržište veruje nekom investitoru.

Zato smo mi jasno, od samog početka postavili 3 glavna stuba poslovanja: Kvalitet, Poverenje, Tačnost

I vi ste to prepoznali. Čak 70% kupaca dolazi preko preporuke do nas!

Ako i vi odlučite da nam se javite, kod nas možete da očekujete sledeće:

Vi učestvujete u procesu izgradnje. Pre izgradnje i tokom nje, organizujemo Showroom-ove tokom kojih možete da vidite šta se postavlja u stanu, da birate pločice u kupatilu, kuhinji, podne obloge, sobna vrata, sanitarije… Bitno nam je da sve bude po vašoj meri, da znate šta dobijate.

Pružamo besplatnu pravnu pomoć. Kada kupujete kod nas, pomažemo vam da zakažete kod notara, izrađujemo ugovor za vas.

Sarađujemo. Svi objekti su uknjiženi. No nije lako verovati na reč, te rado sarađujemo sa vama i vašim advokatom prilikom provere.

Poštujemo dogovoreno. Ono što dogovorimo, ne menjamo kasnije. Nema iznenađenja niti “lako ćemo”. Što platite, to pošteno dobijete na kraju. Rok koji vam obećamo, to je rok kog se držimo.

Dobar glas se teško stiče.

Image

Izjave naših klijenata

Kupovina bez stresa

Svi objekti su uknjiženi, a tokom kupovine od nas dobijate besplatno i pravnu pomoć (zakazivanje kod notara, izrada ugovora koji vam šaljemo na odobrenje…).
Međutim, ako želite sve da proverite sa svojim advokatom, rado sarađujemo i daćemo vam na zahtev sve potrebne informacije i dokumentaciju.
Nema iznenađenja. Ako odlučite da kupite, uslove i rokove koje navedemo u ugovoru, ne menjamo kasnije. Dobijate baš to što tražite.
Ako ipak ne želite trenutno da kupite, nećemo navaljivati jer znamo da nije lako doneti odluku.
Bitan nam je odnos poverenja sa vama.

image_principle

Mogućnost Prilagođavanja

– kako bi sve bilo po vašoj meri

U različitim fazama izgradnje i ako je to tehnički izvodljivo, kod nas možete od samog starta da birate materijal u kupatilu, vrata, podne obloge, sanitarije…
Po dogovoru organizujemo Showroom tokom kog birate pločice, pregledate trenutni i budući izgled stanova i kupatila i dogovaramo se o izboru materijala i opreme.

image_principle

Kupovina na kredit

Potražite istovremeno i stan i najpovoljniji stambeni kredit. Što se bolje upoznate sa ponudom i uslovima kod različitih banaka, lakše ćete doneti konačnu odluku kada naiđete na dobar stan. Ili objasnite u banci da prvo želite da izaberete najpovoljniju ponudu za stambeni kredit od npr. 60.000 evra, a da ćete tek nakon toga početi da tražite stan po toj ceni.

Banka će na osnovu vaše plate, visine kredita koji želite da uzmete i drugih faktora (npr. kreditne kartice) proceniti vašu kreditnu sposobnost i na osnovu toga odlučiti da li će uopšte i do koje visine odobriti kredit.

image_principle

Pronađite već danas dom kakav zaslužujete, u zgradama koje traju, na lokacijama prijatnim za vaš život i život vaše porodice.

Ponudite lokaciju ako posedujete parcelu na kojoj postoje mogućnosti izgradnje stambenog objekta i zainteresovani ste da je prodate.