O kompaniji

Da bi bilo koji odnos uspeo, potrebno je poverenje. Snažno se borimo od osnivanja 2007. godine da pošteno steknemo i sačuvamo vaše poverenje. Da izgradimo dobar glas.

Reputaciju i dobar glas nije lako sagraditi.

Na teritoriji Novog Sada je nekada bilo mnogo problema i nezakonitosti u domenu gradnje i nekretnina. Neki problemi postoje i danas. Razumemo zašto ume biti teško da tržište veruje nekom investitoru.

Zato smo mi jasno, od samog početka postavili 3 glavna stuba poslovanja: Kvalitet, Poverenje, Tačnost

I vi ste to prepoznali. Preko 70% kupaca dolazi preko preporuke do nas!

Ako i vi odlučite da nam se javite, kod nas možete da očekujete sledeće:

Vi učestvujete u procesu izgradnje. Pre izgradnje i tokom nje, organizujemo Showroom-ove tokom kojih možete da vidite šta se postavlja u stanu, da birate pločice u kupatilu, kuhinji, podne obloge, sobna vrata… Bitno nam je da sve bude po vašoj meri, da znate šta dobijate.

Pružamo besplatnu pravnu pomoć. Kada kupujete kod nas, pomažemo vam da zakažete kod notara, izrađujemo ugovor za vas, olakšavamo i ubrzavamo komunikaciju sa bankama.

Sarađujemo. Svi objekti su uknjiženi. No nije lako verovati na reč, te rado sarađujemo sa vama i vašim advokatom prilikom provere.

Poštujemo dogovoreno. Ono što dogovorimo, ne menjamo kasnije. Nema iznenađenja niti “lako ćemo”. Što platite, to pošteno dobijete na kraju. Rok koji vam obećamo, to je rok kog se držimo.

Image

Naša istorija

Pogledajte naše prve projekte

Su+P+3+Pk

2014

Stambeni objekat OAZA

Bulevar patrijarha Pavla

Pronađite već danas dom kakav zaslužujete, u zgradama koje traju, na lokacijama prijatnim za vaš život i život vaše porodice.

Ponudite lokaciju ako posedujete parcelu na kojoj postoje mogućnosti izgradnje stambenog objekta i zainteresovani ste da je prodate.