Rapid apartmani na Zlatiboru

Su+P+2+PK

Miladina Pećinara

Projekat u užem centru Zlatibora na koji smo izuzetno ponosni. Objekat se nalazi u autentičnom planinskom ambijentu, ali i blizu svih važnih objekata – tržni centar, autobuska stanica, Kraljev trg, jezero i sve ostalo što Zlatibor danas pruža.

Izolacija

Zahvaljujući kombinaciji bojene termoizolacione fasade, prirodnog kamena i drveta, bićete ušuškani tokom hladnih dana i noći na Zlatiboru.

Spoljna stolarija je aluminijum–drvo stolarija. Fasada je demit 10 i 12 cm, a objekat se zida termoblokom renomiranog proizvođača.

Lokacija i parking

U užem centru Zlatibora. Na 5–10 minuta hoda su centar, autobuska stanica, supermarketi, Kraljev trg, jezero.

Objekat, naravno, ima svoj parking prostor i garaže.

Kupatilo i sanitarije

Kupatilo je prostor kom pridajemo posebnu pažnju. U apartmane ugrađujemo Paffoni sanitarije i špansku ili italijansku keramiku. Bojler je marke Ariston.

Provera stanova i pravna pomoć

Svi apartmani su regularno uknjiženi i njihov status se može lako proveriti. Tokom procesa kupovine, kupci dobijaju besplatno pravnu pomoć u vidu zakazivanja notara, sastavljanja ugovora…

Međutim, jasno nam je da možda neko želi i sam da proveri stanje sa svojim advokatom. Uvek smo bili otvoreni za saradnju i rado smo prosleđivali sve od informacija i dokumentacije.

Bitni detalji

Na podovima su prvoklasne podne obloge u vidu višeslojnog parketa renomiranog proizvođača.

Grejanje na norveške radijatore. Postoji lift. Roletne od aluminijuma sa električnim podizačima.

Sigurnosna spoljna vrata i unutrašnja sobna vrata (furnirana/medijapan).

Kod apartmana koji imaju terasu:

Pod je od kamena.

Ograda u kombinaciji gvožđa i drveta.

Na krov je postavljen Bramac crep.

Garažno mesto - Parking mesto

U ovom objektu je moguća kupovina parking mesta u prostoru/delu objekta.

Pronađite već danas dom kakav zaslužujete, u zgradama koje traju, na lokacijama prijatnim za vaš život i život vaše porodice.

Ponudite lokaciju ako posedujete parcelu na kojoj postoje mogućnosti izgradnje stambenog objekta i zainteresovani ste da je prodate.