Stambeni objekat OAZA

Su+P+3+Pk

Bulevar patrijarha Pavla

Stambeni objekat OAZA se nalazi u širem centru Novog Sada, u veoma mirnom, ali prelepom parkovskom urbanom bloku. Neposredna blizina raskrsnice glavnih novosadskih žila kucavica, odnosno tranzitnih bulevara – Bulevara patrijarha Pavla i cara Lazara, čine lokaciju ovog zdanja izuzetno vrednom i posebno atraktivnom.

Rapid Invest d.o.o. Novi Sad Vam predstavlja stabeni objekat OAZA u širem centru Novog Sada. Posebna pažnja je posvećena vrhunskom kvalitetu življenja i stanovanja. Izuzetno funkcionalni stanovi svih struktura opremljeni su, između ostalog, luksuznom opremom, a korišćeni su i ugrađeni najkvalitetniji materijali na tržištu. Takođe je izbor zvučne, termo i hidroizolacije bio ključan, kako bi bilo omogućeno izuzetno udobno, komforno i prijatno stanovanje i boravak.

Izolacija

Sačuvajte svoju privatnost, a zatim toplotu i kvalitet zidova. Prvoklasna zvučna i termo i hidroizolacija, namenjena da vam obezbedi nesmetani boravak u prostoru.

Grejanje

Zgrada poseduje centralno grejanje na gas, koje će vam putem sobnih termostata omogućiti lako korišćenje i željenu temperaturu u toku zimskih meseci.

Kupatilo i sanitarije

Kupatilo je prostor kom pridajemo posebnu pažnju. Ugrađujemo luksuzne sanitarije premijum kvaliteta. Međutim, želimo da budete sigurni da je baš sve po vašoj meri. U određenim fazama izgradnje stana možete, ako je to tehnički izvodljivo, da birate pločice, sanitarije, detalje… U našem Showroom-u možete da pogledate budući izgled kupatila i da utičete na izbor materijala i krajnji izgled vašeg stana.

Lokacija i parking

U neposrednoj blizini stambenog objekta OAZA je kružni tok – raskrsnica tri najveća novosadska bulevara – Evrope, patrijarha Pavla i cara Lazara, pa je na taj način objekat odlično povezan sa gotovo svim delovima grada, a na samo desetak minuta hoda se nalaze i glavne gradske tržnice: Merkator, Promenada i SPENS. Dečiji vrtići i igrališta, osnovne škole Nikola Tesla i Vasa Stajić, gimnazija Laza Kostić i blizina univerziteta, keja i Štranda čini lokaciju ovog objekta atraktivnu za decu i omladinu. Zgrada ima svoj parking prostor i garaže, tako da ne morate da vozite unaokolo i tražite slobodno mesto.

Provera stanova i pravna pomoć

Svi stanovi se mogu regularno uknjižiti i njihov status možete lako proveriti. Tokom procesa kupovine, od nas dobijate besplatno pravnu pomoć u vidu zakazivanja kod notara, sastavljanja ugovora, pravnog savetovanja… Međutim, jasno nam je da možda želite i sami da proverite sve sa svojim advokatom. Otvoreni smo za saradnju i rado ćemo vam obezbediti sve što vam treba kako biste bili apsolutno sigurni.

Posebna pogodnost – mogućnost prilagođavanja!

Kako biste dobili sve što želite, onako kako želite, u različitim fazama izgradnje i ako je to tehnički izvodljivo, možete da birate materijal u kupatilu, vrata, tarket, sanitarije… Organizujemo Showroom tokom kog birate pločice, pregledate trenutni budući izgled stanova i kupatila…

Bitni detalji

Svaki stan je klimatizovan. Na podovima su tarket podne obloge, ali svakako možete, ako je to tehnički izvodljivo, da birate i drugi tip obloga. Radi vaše potpune bezbednosti, zgrada poseduje tehničko obezbeđenje, video nadzor i sigurnosna ulazna vrata.

Garažno mesto - Parking mesto

U ovom objektu je moguća kupovina parking mesta u prostoru/delu objekta.