Stambeno poslovni objekat u Kisačkoj ulici

Po+P+5

Kisačka 39

Sa posebnim zadovoljstvom najavljujemo izgradnju novog stambeno – poslovnog objekta u širem centru Novog Sada – Kisačkoj ulici. U skladu sa dosadašnjim projektima i principom poslovanja naše kompanije, posebnu pažnju usmerili smo na udobnost i kvalitet životnog prostora u Vašem budućem domu. Izuzetno funkcionalni stanovi svih struktura opremljeni su trenutno najkvalitetnijim i najluksuznijim  materijalima na tržištu.

Lokacija

Novi objekat  smešten je između dva bulevara (Bulevar Jaše Tomića i Bulevar Kralja Petra I) što ga čini odlično pozicioniranim, jer pristupačnost i povezanost sa ostatkom grada, olakšava život  modernog čoveka. Blizina starom jezgru grada i atraktivnim kulturnim, zabavnim i ugostiteljskim sadržajima, školama i vrtićima, zdravstvenim ustanovama, kao i park koji je planiran da bude izgrađen nadomak objekta, čini ovu lokaciju atraktivnom i postavlja nove standarde života u urbanim uslovima.

Izolacija

Osluškujući zahteve dosadašnjih kupaca, usmerili smo pažnju i resurse na izbor zvučne, termo i hidroizolacije kako bismo Vam omogućili udoban i komforan životni prostor i prijatno stanovanje. Fasada zgrade je izrađena od ojačanih potpornih fasadnih panela, u kombinaciji sa bojenom termoizolacionom fasadom. Ugrađena je vrhunska aluminijumska i PVC stolarija, a velike staklene površine  pružaju dovoljnu količinu prirodnog osvetljenja.

Grejanje

Zgrada poseduje centralno grejanje na gas, koje će Vam putem sobnih termostata omogućiti lako korišćenje i željenu temperaturu u toku zimskih meseci, a ugrađeni kalorimetri će voditi računa o Vašem kućnom budžetu. Svi stanovi su klimatizovani.

Kupatilo i sanitarije

Kupatilo je prostor kom pridajemo posebnu pažnju. Ugrađujemo luksuzne sanitarije premijum kvaliteta. Međutim, želimo da budete sigurni da je baš sve po vašoj meri. U određenim fazama izgradnje stana možete, ako je to tehnički izvodljivo, da birate pločice, sanitarije, detalje… U našem Showroom-u možete da pogledate budući izgled kupatila i da utičete na izbor materijala i krajnji izgled vašeg stana.

Provera stanova i pravna pomoć

Svi stanovi se mogu regularno uknjižiti i njihov status možete lako proveriti. Tokom procesa kupovine, od nas dobijate besplatno pravnu pomoć u vidu zakazivanja termina kod notara, sastavljanja ugovora, pravnog savetovanja… Međutim, jasno nam je da možda želite i sami da proverite sve sa svojim advokatom. Otvoreni smo za saradnju i rado ćemo vam obezbediti sve što vam treba kako biste bili apsolutno sigurni.

Posebna pogodnost – mogućnost prilagođavanja!

Posebna pogodnost koju nudimo našim kupcima jeste mogućnost izbora podnih obloga, unutrašnjih vrata, sanitarija i keramike kao i sanitarnih baterija. Sve ovo kupac može izabrati iz ponude koja će biti predstavljena putem našeg „Showroom“-a.

Izolacija

Osluškujući zahteve dosadašnih kupaca, usmerili smo pažnju i resurse na izbor zvučne, termo i hidroizolacije kako bismo Vam omogućili udoban i komforan životni prostor i prijatno stanovanje.