Harmony Residence

Su+P+G+5+(6)

Bulevar Evrope

Harmonija luksuza i funkcije

Ako znate šta želite i ako tražite isključivo visoku klasu, možda je Horizon Residence vaš budući dom. U pitanju je spoj probranih i najfinijih materijala na našem tržištu, sa pametno raspoređenim prostorom, prema modernom načinu života.

Lokacija i parking

Sa ove lokacije ste odlično povezani sa ostatkom grada preko okolnih saobraćajnica. U širem krugu imate dosta sadržaja, igraonica i rođendaonica, školu i vrtić, prodavnice, restorane…

Rezidencija ima dovoljan broj parking mesta, u vidu standardnih parking mesta, garažnih mesta i garaža.

Važno: parking mesto se plaća posebno, ne ulazi u cenu stana.

Posebna pogodnost – mogućnost prilagođavanja!

Kako biste dobili sve što želite, onako kako želite, u različitim fazama izgradnje i ako je to tehnički izvodljivo, možete da birate pločice u kupatilu i kuhinji, sobna vrata, podne obloge, sanitarije…

Organizujemo Showroom tokom kog birate opremu, pregledate trenutni i budući izgled stanova i kupatila… Zakažite sastanak sa nama i saznajte više.

Izolacija

Sačuvajte svoju privatnost, a zatim toplotu i kvalitet zidova. Prvoklasna zvučna, termo i hidroizolacija, namenjena da vam obezbedi nesmetani boravak u prostoru.

Fasada zgrade je izrađena od FunderMax® ojačanih potpornih fasadnih panela, u kombinaciji sa bojenom termoizolacionom fasadom. Ugrađena je prvoklasna aluminijumska i PVC stolacija.

Grejanje

Rezidencija poseduje centralno grejanje na gas, koje će vam putem sobnih termostata omogućiti lako korišćenje i željenu temperaturu u toku zimskih meseci. Zahvaljujući sistemu toplotnih pumpi za centralnu pripremu sanitarne tople vode, cela zgrada je energetski efikasna.

Provera stanova i pravna pomoć

Svi stanovi se mogu regularno uknjižiti i njihov status možete lako proveriti. Tokom procesa kupovine, od nas dobijate besplatno pravnu pomoć u vidu zakazivanja kod notara, sastavljanja ugovora, pravnog savetovanja… Međutim, jasno nam je da možda želite i sami da proverite sve sa svojim advokatom. Otvoreni smo za saradnju i rado ćemo vam obezbediti sve što vam treba kako biste bili apsolutno sigurni.

Kupatilo i sanitarije

Kupatilo je prostor kom pridajemo posebnu pažnju. Ugrađujemo luksuzne sanitarije premijum kvaliteta. Međutim, želimo da budete sigurni da je baš sve po vašoj meri. U određenim fazama izgradnje stana možete, ako je to tehnički izvodljivo, da birate pločice, sanitarije, detalje… U našem Showroom-u možete da pogledate budući izgled kupatila i da utičete na izbor materijala i krajnji izgled vašeg stana.

Bitni detalji

Na podovima imate vrhunske podne obloge u vidu višeslojnog parketa, ali svakako možete, ako je to tehnički izvodljivo, da birate i drugi tip obloga.

Radi vaše potpune bezbednosti, rezidencija poseduje tehničko obezbeđenje, video nadzor i sigurnosna  ulazna vrata.

Garažno mesto - Parking mesto

U ovom objektu je moguća kupovina parking mesta u prostoru/delu objekta.