Stambeni objekat na Grbavici

Su+P+4+Pk+(dupleks)

Doža Đerđa 32

Idealno ako volite da budete blizu svega što život u gradu pruža. U blizini su osnovna škola Sonja Marinković, Limanska pijaca i Futoški park, na desetak minuta i Promenada, Spens i Merkator.

Okružuju vas dva bulevara i Futoški put, što znači da ste za desetak minuta na bilo kojoj bitnoj lokaciji u Novom Sadu.

A zahvaljujući izvrsnom kvalitetu izolacije, kad se vratite u stan, sav taj saobraćaj nećete ni osetiti.

Izolacija

Iako ste okruženi velikom količinom saobraćaja, u svom domu zaštićeni ste od buke zahvaljujući prvoklasnoj zvučnoj izolaciji zgrade, dok toplotu i kvalitet vaših zidova čuvaju termo i hidroizolacija proverenih proizvođača. Fasada zgrade je izrađena od FunderMax® ojačanih potpornih fasadnih panela, u kombinaciji sa bojenom termoizolacionom fasadom. Ugrađena je vrhunska aluminijumska stolarija.

Grejanje

Zgrada poseduje centralno grejanje na gas, koje će vam putem sobnih termostata omogućiti lako korišćenje i željenu temperaturu u toku zimskih meseci.

Kupatilo i sanitarije

Kupatilo je prostor kom pridajemo posebnu pažnju. Ugrađujemo luksuzne sanitarije premijum kvaliteta. Međutim, želimo da budete sigurni da je baš sve po vašoj meri. U određenim fazama izgradnje stana možete, ako je to tehnički izvodljivo, da birate pločice, sanitarije, detalje… U našem Showroom-u možete da pogledate budući izgled kupatila i da utičete na krajnji izgled i izbor materijala.

Lokacija i parking

Optimalno ste povezani sa ostatkom grada jer ste tek na nekoliko stotina metara od Futoške ulice. U širem krugu imate dosta sadržaja, igraonica i rođendaonica, kao i supermarkete.

Rezidencija ima dovoljan broj parking mesta, u vidu standardnih parking mesta, garažnih mesta i garaža.

Dakle, ne morate da tražite slobodno mesto unaokolo, što ume biti prilično izazovno u ovom delu grada.

Važno: parking mesto se plaća posebno, ne ulazi u cenu stana.

Provera stanova i pravna pomoć

Svi stanovi se mogu regularno uknjižiti i njihov status možete lako proveriti. Tokom procesa kupovine, od nas dobijate besplatno pravnu pomoć u vidu zakazivanja kod notara, sastavljanja ugovora, pravnog savetovanja… Međutim, jasno nam je da možda želite i sami da proverite sve sa svojim advokatom. Otvoreni smo za saradnju i rado ćemo vam obezbediti sve što vam treba kako biste bili apsolutno sigurni.

Posebna pogodnost – mogućnost prilagođavanja!

Kako biste dobili sve što želite, onako kako želite, u različitim fazama izgradnje i ako je to tehnički izvodljivo, možete da birate materijal u kupatilu, vrata, podne obloge, sanitarije… Organizujemo Showroom tokom kog birate pločice, pregledate trenutni budući izgled stanova i kupatila…

Bitni detalji

Svaki stan je klimatizovan. Na podovima su tarket podne obloge, ali svakako možete, ako je to tehnički izvodljivo, da birate i drugi tip obloga. Radi vaše potpune bezbednosti, zgrada poseduje tehničko obezbeđenje, video nadzor i sigurnosna ulazna vrata.

Garažno mesto - Parking mesto

U ovom objektu je moguća kupovina parking mesta u prostoru/delu objekta.